Demonizatul care a ajuns sfânt

Demonizatul care a ajuns sfânt
Preț: 8,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-93703-6-0
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 64
Categoria: Carti Ortodoxism

DESCRIERE

Demonizatul care a ajuns sfânt

Viața și acatistul sfântului Evmenie, ucenicul sfântului Nichifor cel Lepros

 

 

Sfântul Evmenie Saridakis este unul dintre cei mai mari sfinți ai secolului XX. Sfântul Porfirie Kavsocalivitul spunea oamenilor să ia binecuvântare de a el, pentru că un sfânt ca părintele Evmenie se poate întâlni o dată la două sute de ani. El însuși lua cuvânt de folos de la Sfântul Evmenie.
Creștinii din întreaga lume ortodoxă au aflat despre Sfântul Evmenie citind viața Sfântului NIchifor cel lepros, pe care Sfântul Antim din Hios i l-a trimis Sfântului Evmenie  ca povățuitor duhovnicesc, când era bolnav de lepră în spitalul de boli infecțioase din Atena.
După canonizarea Sfântului Evmenie, vestea despre minunile sale a început să se răspândească în tot locul, tot mai mulți oameni simțind ajutorul său minunat.
După ce cititorii de limbă română au putut citi cărțile despre viața sfântului, acum vede lumina tiparului un acatist, rod al evlaviei față de sfânt. Fie ca aceea care îl vor citi să primească binecuvântarea tainică a Sfântului Evmenie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0461 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.