Drept administrativ. Editia a X-a, revazuta si actualizata

Drept administrativ. Editia a X-a, revazuta si actualizata
Preț: 85,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-673-919-1
Anul publicării: 2017
Ediția: X
Pagini: 616
Format: academic

DESCRIERE

Drept administrativ. Editia a X-a, revazuta si actualizata

Verginia Vedinas

 
De fiecare data, o noua apariție editoriala a cursului universitar „Drept administrativ” realizat de prof. univ. dr. Verginia Vedinaș este așteptata cu real interes de catre studenți, teoreticieni și practicieni.

In cea de-a zecea ediție a lucrarii, actualizarea intregii problematici este facuta pe baza recentelor modificari legislative, a unei documentari teoretice și jurisprudențiale „de ultima ora”, context in care autoarea analizeaza, cu competența și responsabilitate, aspectele cu caracter de noutate intervenite in ultimul an, propunand soluții argumentate in situațiile controversate.

Aceasta ediție a cursului „Drept administrativ” se constituie intr-o valoroasa lucrare științifica, reprezentand, totodata, un indrumar teoretic și practic nu numai pentru studenți, ci pentru toți cei implicați in activitatea complexa a administrației publice.


Prof. univ. dr. Rodica Narcisa Petrescu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0882 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.