Enterprise 3 Coursebook

thumb
Preț: 54,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 1997
Pagini: 142
Categoria: Clasa a 7 a

DESCRIERE

Enterprise 3 Coursebook

Virginia Evans

Jenny Dooley

 

 

 

 

Curs general pentru învăţarea limbii engleze, nivel gimnazial, clasa a VII-a, este structurat în 4 module, fiecare incluzând 6 unităţi de învăţare, iar ultimul modul 4 unităţi. Fiecare modul dezvoltă o anumită temă, cu ilustraţii atractive şi un mod de abordare comunicativ pentru a motiva învăţarea eficientă. Manualul dezvoltă cele patru abilităţi: vorbire, citire, scriere, ascultare, prin intermediul unor activităţi interactive, redarea unor dialoguri şi situaţii din viaţa reală, teorie şi exemple din gramatica limbii engleze, texte din surse contemporane însoţite de exerciţii ce încurajează discuţii pe teme variate, secţiuni de pronunţie etc. Fiecare unitate se încheie cu un proiect ce constă într-o
activitate de scriere ce recapitulează lexicul şi elementele de gramatică din unitatea respectivă şi o secţiune cu proverbe ce îndeamnă la dezbatere, iar fiecare modul se încheie cu o secţiune de recapitulare şi autoevaluare. Interesul pentru învăţarea limbii engleze este stârnit şi susţinut şi prin intermediul secţiunii de imagini ce stimulează vorbirea, a celei de cultură generală din universul anglofon şi a ghidului ce conţine diferenţe lexicale între limba engleză britanică şi cea americană de la sfârşitul cursului.
Include, în fiecare modul, povestiri interesante, benzi desenate şi jocuri al căror rol este de a încuraja şi motiva în procesul de învăţare a limbii engleze, precum şi o listă de cuvinte noi şi verbe neregulate. Manualul este conceput conform principiilor Cadrului
European de Referinţă, nivelul B1, şi se adresează atât elevilor de clasa a VII-a, cât şi adulţilor, nivel pre-intermediar.

Limba: romana

Nr.pagini: 142

Dimensiuni: 20X30

An aparitie: 1997

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0528 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.