Ghid de farmacologie pentru asistentii medicali si asistentii de farmacie

Ghid de farmacologie pentru asistentii medicali si asistentii de farmacie
thumbthumb
Preț: 59,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 392
Categoria: Carti Stiinta

DESCRIERE

Ghidul de farmacologie este conceput conform curiculei în vigoare pentru învăţământul postliceal sanitar, pentru asistenţi medicali generalişti, dar şi pentru asistenţi de farmacie.

 

Dorind ca ghidul să fie cât mai util viitorilor asistenţi medicali şi asistenţi de farmacie, s-a pus accentul pe indicaţiile de utilizare, contraindicaţiile, căile de administrare şi reacţiile adverse ale medicamentelor, care pun în pericol sănătatea şi uneori chiar viaţa acestuia.

 

În cea mai mare parte a lucrării, s-a folosit clasificarea ATC (Anatomical Therapeutic Chemical Classification System), aprobată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi aflată la baza nomenclatorului de medicamente din ţara noastră şi din alte ţări.

 

Lucrarea conţine un capitol despre produse biologice utilizate în terapeutică: seruri heterologe, imunoglobuline umane specifice, vaccinuri etc. De asemenea, există un capitol separat despre droguri, stupefiante şi narcotice.

 

Prin structura şi conţinutul său, Ghidul de farmacologie este util atât asistenţilor medicali, cât şi asistenţilor de farmacie.

Limba:romana

Nr.pagini:392

Dimensiuni:17x24

An aparitie:2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0662 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.