Gramatică. Fișe de lucru (pe lecții și unități de învățare cu itemi și teste de evaluare). Clasa a VI-a

DESCRIERE

Gramatică. Fișe de lucru (pe lecții și unități de învățare cu itemi și teste de evaluare). Clasa a VI-a

ARDELEAN Luminita, CHIRITA Cornelia, ENESCU Ioana, GURTAVENCO Mariana, OANCEA Gabriela, SASU Adina Elena, TROFIN Eliza-Mara
 

Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 3022/8.01.2018

Gramatică. Fişe de lucru pentru clasa a VI-a este o lucrare concepută în conformitate cu noua programă pentru limba şi literatura română. Culegerea este utilă elevilor, venind în completarea manualelor nou-aprobate de Ministerul Educației Naționale.

Este o lucrare complexă, dedicată în primul rând orelor de limba română, al cărei scop este dezvoltarea competenţelor lingvistice ale elevilor, fiind utilă deopotrivă şi profesorilor care pot selecta exerciţii pentru fiecare lecţie şi pot evalua nivelul achiziţiilor elevilor prin utilizarea testelor stadiale şi sumative. Cartea poate fi utilizată şi acasă, fiind un ghid nepreţuit pentru părinţi. Îi ajută, de asemenea, pe elevi şi în pregătirea pentru evaluarea naţională din clasa a VI-a şi pentru olimpiadele şcolare (OLLR, OLAV) deoarece propune şi tipuri de itemi specifici acestor evaluări, itemi care nu sunt cuprinşi, de obicei, în manualele şcolare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0934 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.