Evaluare pentru clasa a VI-a – teste. Limbă și comunicare. Limba engleză - Booklet

Evaluare pentru clasa a VI-a – teste. Limbă și comunicare. Limba engleză - Booklet
Preț: 22,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065908154
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 160
Format: 17 x 24 cm

DESCRIERE

Evaluare pentru clasa a VI-a – teste. Limbă și comunicare. Limba engleză

Elena Sticlea, Alina Hristea

Cartea se adresează elevilor care se pregătesc pentru susținerea Evaluării Naționale – Limbă şi comunicare – Limba engleză de la sfârșitul clasei a VI-a.

Cele 33 de teste sunt realizate în conformitate cu modelele actuale de subiecte de examen, incluzând întreaga varietate de itemi propuși de Ministerul Educației Naționale.

Fiecare test cuprinde un text în limba română și un altul în limba engleză, complementare ca subiect. Selecția de fragmente vizează cele mai interesante tematici din universul copiilor. Sunt valorificate texte de nonficțiune stimulative pentru dorința de cunoaștere și fragmente literare care trezesc interesul pentru lectură.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1738 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.