IFRS, editia a VI-a. Standarde Internationale de Raportare Financiara. Ghid practic

IFRS, editia a VI-a. Standarde Internationale de Raportare Financiara. Ghid practic
thumbthumb
Preț: 97,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 841
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Cartea "Standarde internationale de raportare financiara" cuprinde toate standardele emise de Consiliul pentru Standarde Internationale de Contabilitate (IASB) pana la data de 30 septembrie 2010.

"Cea de-a sasea editie a acestei publicatii ofera o actualizare oportuna privind evolutiile importante care au avut loc in cadrul Standardelor Internationale de Raportare Financiara (IFRS).

Odata cu cresterea numarului de tari care adopta IFRS-urile, acest ghid practic se constituie intr-un ajutor de valoare atat pentru intelegerea, cat si pentru aplicarea standardelor.

Gruparea standardelor pe teme reprezinta un instrument eficient pentru cei care intocmesc situatiile financiare, pentru ca acestia sa inteleaga cerintele standardelor individuale din cadrul mai vast, astfel asigurandu-se o mai buna transparenta si utilitate a situatiilor financiare”.

Aplicarea Standardelor Internationale de Raportare Financiara (IFRS) intr-o situatie de afaceri poate avea un efect semnificativ asupra rezultatelor financiare si pozitiei unei divizii sau asupra unei intregi intreprinderi de afaceri.

Standarde Internationale de Raportare Financiara: Ghid practic furnizeaza administratorilor din sectorul public sau privat, directorilor si analistilor financiari, care poate ca nu au o pregatire solida in domeniul contabilitatii, instrumentele necesare pentru a putea participa la discutiile si deciziile privind oportunitatea sau aplicarea IFRS-urilor.

Fiecare capitol rezuma un Standard International de Raportare Financiara, urmand o structura consecventa:

- Obiectivul standardului
- Aria de aplicabilitate a standardului
- Concepte cheie
- Tratament contabil
- Prezentarea si descriere
- Analiza financiara si interpretare
- Comentariu privind evolutia actuala
- Decizii de implementare din perspectiva strategica si tactica

Limba: romana

Nr.pagini: 841

Dimensiuni: 20x29

An aparitie: 2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0863 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.