Interpretarea viselor

Interpretarea viselor
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-775-543-5
Editura:
Anul publicării: 2017
Format: 14X20

DESCRIERE

Interpretarea viselor

Alina Albert

 
 
 
... din carte:
 
FOARFECE: griji, riscuri.
 
FOC: semn de curaj; (mistuitor sau puternic) schimbări; transformare; dar ţi posibile obstacole, (mic sau pâlpâind slab) posibile probleme de sanatate, (arzându-te) exces de zel care poate genera limitări, micşorarea ritmului; (în cămin sau în sobă) mulţumire, protecţie; FOTBAL: dorinţe; (meci) confruntare, competiţie.
 
FOTOGRAFIE: amintiri, reflectarea unor evenimente anume din trecut; semn de amăgire.
 
FRACTURA: impas, incapacitatea de a continua o acţiune; (de mâna) lipsa mijloacelor concrete pentru a ajunge la rezultate bune; (de picior) stagnare, impas; (de coloană) frică de a înfrunta viaţa; (de craniu) incompetenţă.
 
FRATE: neplăceri immediate.
 
FRIG: singurătate, deziluzii, nemulţumiri, sănătate înecară.
 
FRIGE: implicare cu riscuri.
 
FRIGIDER: impas; (deschis sau plin) dorinţă de afecţiune, (închis sau gol retragere, incapacitatea de a-ţi exprima sentimentele.
 
FRIPTURA: amăgire; (arsă prea tare) relaţie periculoasă;(prea crudă) jigniri.
 
FRUCTE: (în pom sau necoapte) trebuie să munceşti mai mult; (culese) efecte benefice vizibile, (stricate, strivite, putrezite) greşeli, erori (fructe exotice sau citrice) critică;
----------------------------------------------------------------

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0173 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.