JURNALUL MEU ȘCOLAR. LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. CLASA A VII-A

JURNALUL MEU ȘCOLAR. LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. CLASA A VII-A
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-47-2739-1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 152
Format: 20 x 26 cm

DESCRIERE

JURNALUL MEU ȘCOLAR. LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. CLASA A VII-A

Cristina Cergan; Mihaela Pogonici; Bianca Vișan

Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 3530/04.04.2018

A fost confirmat științific: pe timpul vacanței de vară, copiii pot uita chiar mai mult de 30 % din cunoștințele acumulate în timpul școlii. O oră la câteva zile de pregătire suplimentară în vacanță, sub forma jocului, nu contravine prevederilor Ministerului Educației!

Jurnalul meu școlar pentru vacanță – Limba și literatura română. Clasa a VII-a este aliatul perfect care asigură, prin exercițiile și activitățile creative propuse, un dozaj echilibrat între învățare și recreere, astfel încât elevii să înceapă clasa următoare plini de încredere în propriile forțe.

În deplin acord cu programa școlară în vigoare, acest Jurnal este, totodată, un instrument de autocunoaștere care îi provoacă pe elevi să-și depășească limitele imaginației și creativității.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0375 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.