Legile fondului funciar. Comentarii si explicatii. Editia 4

Legile fondului funciar. Comentarii si explicatii. Editia 4
thumbthumb
Preț: 149,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 816

DESCRIERE

Legile fondului funciar. Comentarii si explicatii. Editia 4 - Viorel Terzea


…cea de-a patra ediţie a lucrării „Legile fondului funciar” prezintă o radiografie la zi a practicii judiciare în materia reconstituirii şi constituirii dreptului de proprietate, precum şi a jurisprudenţei Curţii Europene a Drepturilor Omului în domeniu.

Această ediţie cuprinde comentarii suplimentare cu privire la probleme ivite frecvent în practica judiciară , cum ar fi de exemplu: posibilitatea reconstituirii dreptului de proprietate în situaţia în care există emis un certificat de atestare a dreptului de proprietate, stabilirea dreptului de proprietate conform Decretului nr.42/1990, corelaţia dintre procedura reconstituirii şi procedura stabilirii dreptului de proprietate conform Legii nr.10/2001, posibilitatea reconstituirii dreptului de proprietate în cazul cetăţenilor străini, executarea hotărârilor judecătoreşti prin care s-au soluţionat plângeri de fond funciar din perspectiva jurisprudenţei CEDO, nulitatea actelor de reconstituire în cazul în care se invocă culpa autorităţilor administrative, nulitatea actelor de reconstituire emise în baza unei hotărâri judecătoreşti etc.

Limba: Romana
Nr.pagini: 816
Dimensiuni: 15x21
An aparitie: 2013

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1224 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.