Limba si literatura romana, culegere pentru clasa a 4-a - Cezarina Luminita Hardulea

Preț: 27,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065907423
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 128
Categoria: Clasa IV - a

DESCRIERE

Limba si literatura romana, culegere pentru clasa a 4-a

Cezarina Luminita Hardulea

 

 

Este un instrument util si prietenos, cuprinzand activitati de invatare ce pot fi parcurse in clasa sau acasa, prin care poti fi dezvoltate competente de comunicare orala si scrisa.

In cele opt capitole, elevii vor invata elemente de ortografie si punctuatie, notiuni de fonetica, vor sti sa scrie ortogramele, sa recunoasca si sa inteleaga partile de vorbire si de propozitie, sa se adapteze la diferite situatii de comunicare si sa dezlege tainele textelor literare si nonliterare.

Structura este una simpla si accesibila, articulata in notiuni teoretice si activitati diverse: itemi de completare, asociere, selectare a variantei corecte, exercitii mai ample, de rezolvat in caiet, precum si activitati de tip proiect sau joc. Culegerea contine, de asemenea, un capitol ce extinde si completeaza programa scolara (Pasi spre performanta), recapitulari, teste de acumulare progresiva si de evaluare finala.

Lucrarea este structurata in conformitate cu ultimele manuale scolare aprobate, fiind destinata utilizarii pe parcursul intregului an scolar.

RECENZII

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0386 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.