Matematica, culegere de exercitii si probleme pentru clasa a IV-a

Matematica, culegere de exercitii si probleme pentru clasa a IV-a
thumb
Preț: 32,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 160
Categoria: Clasa IV - a

DESCRIERE

Matematica, culegere de exercitii si probleme pentru clasa a IV-a

Stefan Pacearca

Mirela Mihaescu

 

Culegere de exerciții și probleme de matematică cuprinde o colecție de exerciții și probleme, grupate pe unități de învățare.

Culegerea se adresează elevilor din clasa a IV-a, respectă programa școlară în vigoare și nu o depășește, conținuturile vin însoțite de răspunsuri și indicații de rezolvare, fiind ușor de parcurs și se potrivește pe profilul de vârstă al elevilor de 10 ani.

Materialul este structurat în 10 unități de învățare, dintre care primele 9 conțin o serie de tematici aferente unității din care fac parte și sunt încheiate cu doua teste, iar unitatea a zecea este de evaluare finală.

Materialul conține 811 exerciții și probleme ce constituie contexte variate pentru dezvoltarea tuturor competențelor prevăzute de programa școlară. Sunt propuse  spre rezolvare  18 teste sumative (câte două pentru fiecare capitol) si 10 teste finale care conțin 70 de exerciții și probleme utile în activitatea la clasă, precum și în pregătirea pentru concursuri școlare.

Fiecare unitate conține probleme pentru pregătirea pentru concurs, dintre cele folosite la ediții anterioare ale concursului Viitori Olimpici, iar rezolvările acestora se găsesc pe site-ul www.viitoriolimpici.ro .

Limba: romana

Nr.pagini: 160

Dimensiuni: 20,5X26

An aparitie: 2016

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0486 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.