Matematică și explorarea mediului. Exerciții, probleme, jocuri, teste de evaluare. Clasa 1 - Berechet

Preț: 29,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789734735358
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 136
Format: 20X26
Categoria: Clasa I - a

DESCRIERE

Matematică și explorarea mediului. Exerciții, probleme, jocuri, teste de evaluare. Clasa 1

 

 

 

Caietul Matematica si explorarea mediului – Clasa 1 este elaborat conform programei in vigoare aprobate de M. E. N. prin O. M. nr. 3418/19. 03. 2013.

Continuturile si activitatile de invatare incluse in caiet sunt orientate catre valorificarea experientei concrete a elevilor, integrand strategii adecvate unor conditii de invatare variate. Aceste continuturi sunt grupate astfel: Numere, Figuri si corpuri geometrice, Masurari, Date, Stiintele vietii, Stiintele Pamantului, Stiintele fizicii.

Unitatile de continut ale lucrarii sunt structurate astfel incat sa permita un demers didactic personalizat in contextul specific al fiecarei clase si al fiecarui elev, tinand cont ca invatarea nu este un proces pasiv, care li se intampla elevilor, ci o experienta personala, la care ei trebuie sa participe.

De asemenea, au fost incluse in lucrare Teste initiale, Teste finale, precum si Teste de evaluare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0533 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.