MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI CAIETUL ELEVULUI PENTRU CLASA I

MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI CAIETUL ELEVULUI PENTRU CLASA I
thumb
Preț: 37,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 2
Categoria: Clasa a 1-a

DESCRIERE

MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI CAIETUL ELEVULUI PENTRU CLASA I

Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

 

Caietul reprezintă un partener de învățare și de joacă al elevului de clasa I, un reper pentru cadrul didactic, o soluție pentru părinții preocupați de formarea și dezvoltarea propriilor copii.

Contextele variate de învățare și exersare, elementele de joc, diversitatea sarcinilor de lucru îi stimulează pe elevi să acționeze, să întrebe, să intervină, să aibă iniţiativă, să exprime idei.

Temele abordate coincid cu cele de la Comunicare în limba română, sarcinile de lucru și exercițiile – joc constituind premise pentru o reală învățare integrată. Activitățile sunt atractive și originale, asigură în mod eficient înţelegerea, sistematizarea și consolidarea conţinuturilor.

Exercițiile abordează toate temele prevăzute în programa școlară și contribuie la dezvoltarea competențelor specificeMatematicii și explorării mediului.

Materialul este conceput pentru a încuraja:

  • gândirea activă;
  • explorarea;
  • curiozitatea cognitivă;
  • rezolvarea de probleme.

 

Limba: romana

Nr.pagini: 2X56

Dimensiuni:

An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0263 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.