Medicul interior

Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9707-63-0
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 256
Format: 130 x 200 mm

DESCRIERE

Medicul interior

Brouillard, Gaetan Dr.

 Medicamentele ocupă din ce în ce mai mult loc în arsenalul terapeutic medical, în timp ce stilul de viață și prevenția aproape că sunt trecute cu vederea. Încercăm să eradicăm sau să mascăm rapid un simptom, fără să identificăm cauza și să rezolvăm problema de la sursă. Știința începe însă să descopere și să demonstreze ceea ce miturile străvechi au susținut dintotdeauna: corpul și spiritul nu sunt separate, ci formează mai degrabă un tot unitar, care acționează într‑un univers de energie. Suntem mai mult decât materie, suntem lumină manifestată și avem doar de câștigat dacă regândim felul în care ne abordăm propria stare de sănătate.

Reunind diverse culturi, curente sau filosofii, ghidul inovator de medicină integrativă al dr. Brouillard propune o perspectivă regândită asupra sănătății, onorând cele trei dimensiuni ale ființei umane: corpul fizic, mintea și spiritul. O carte care ne arată că e momentul să ne reconsiderăm relația cu noi înșine, cu semenii noștri și cu mediul în care trăim, să ne conștientizăm natura complexă, dar și locul în acest univers atât exterior, cât și interior, pentru a trăi mai sănătos și mai mult.

„Ai grijă de tine, fiindcă în compania ta şi în acest corp îți vei petrece tot restul vieții!“

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0188 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.