Noul Cod de procedura penala si Legea pentru punerea in aplicare. Actualizat la 15.01.2015

thumb
Preț: 13,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Despre lucrare
Apărută imediat după intrarea în vigoare a Noului Cod de procedură penală, culegerea conţine pe lângă textul consolidat al Codului şi al Legii pentru punerea în aplicare şi o serie de instrumente necesare pentru facilitarea înţelegerii şi aplicării prevederilor.
Ediţia a 3-a include ultimele modificări aduse textului de lege prin O.U.G. nr. 82/2014 şi D.C.C. nr. 641/2014, precum şi deciziile de interpretare ale dispoziţiilor procesuale emise de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, introduse sub articolele la care se referă.
De asemenea, tabelul de corespondenţe cu vechile reglementări facilitează studiul comparativ al acestora, iar indexul alfabetic detaliat permite consultarea rapidă a instituţiilor de drept de interes.

Din cuprins

  • Noul Cod de procedură penală – Legea nr. 135/2010
  • Extras din Legea pentru punerea în aplicare a NCPP
  • Tabel corespondenţe NCPP – CPP
  • Index alfabetic

Puncte forte

  • prefaţa scrisă de jud. dr. Mihail Udroiu
  • index alfabetic detaliat
  • note privind modificări terminologice
  • decizii ale Curţii Constituţionale şi ale ICCJ introduse sub articolele la care se referă

Despre coordonator
judecător detaşat în cadrul Ministerul Justiţiei şi al Libertăţilor Cetăţeneşti, membru al Comisiei de elaborare a proiectului noului Cod penal şi al proiectului noului Cod de procedură penală, formator în cadrul Institutului Naţional al Magistraturii, membru a numeroase comisii de elaborarea a subiectelor la examenele de admitere în magistratură sau promovare în funcţii de execuţie a magistraţilor

Limba:Romana
Pagini: 336
Dimensiuni:
Data aparitiei:2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0830 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.