Omul care iubea pescarusii

Omul care iubea pescarusii
thumbthumb
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 2006
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Omul care Iubea Pescarusii

 

 

 

Cartea "Omul care iubea pescăruşii" de Osho cuprinde douăsprezece povestiri iniţiatice din marile tradiţii ale înţelepciunii, povestiri comentate de Osho."

"Oamenii sunt cei care dau semnificaţie vieţii. Acesta este rostul miturilor. Un om nu este altceva decât un animal capabil să creeze povestiri. Oamenii inventează tot felul de istorioare, unele minore despre soţia vecinului, iar altele majore, despre Dumnezeu..."

"Miturile conferă semnificaţie vieţii. Deşi nu par altceva decât simple povestioare drăguţe, ele ne ajută să trăim, să călătorim prin această lume. Toţi oamenii au nevoie de ele, cu excepţia câtorva aleşi, care au ajuns deja la destinaţie. Miturile creează o atmosferă umană în jurul oamenilor; fără ele, lumea ar părea împietrită."

"Iubiţi poveştile. Ele nu îşi revelează misterele decât în faţa celor care le iubesc. Şi vă asigur că ascund foarte multe mistere. Oamenii au ascuns în ele tot ce au descoperit vreodată. Aşa se explică de ce Iisus vorbea numai în parabole, de ce Budha nu înceta să le spună poveşti cu tâlc adepţilor săi."

 

 

 

Autor: Osho

Limba: romana
Nr.pagini:
Dimensiuni:
An aparitie: 2006

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0756 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.