ONU nu exista! Cine conduce cu adevarat lumea moderna? Noi teorii ale conspiratiei - Jakob van Eriksson

Preț: 14,99 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069922460
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 144

DESCRIERE

ONU nu exista! Cine conduce cu adevarat lumea moderna? Noi teorii ale conspiratiei

Jakob van Eriksson

Desi inglobeaza majoritatea tarilor lumii, Organizatia Natiunilor Unite nu reuseste sa fie acel „arbitru” mondial gandit de marile puteri dupa sfarsitul ultimei mari conflagratii, in 1946, dovedindu-se incapabila sa gestioneze marile crize globale dar si unele sangeroase conflicte regionale. Opinia celor initiati in secretele marii politici internationale este ca, de fapt, ONU este doar un alibi al unor forte oculte si al unor grupuri de interese secrete, care fac si desfac jocurile la nivel inalt. „Marii Preoti ai capitalismului”, stapanii din umbra ai lumii contemporane nu isi fac publicitate, insa par ca schiteaza cu dexteritate, adesea imprevizibil, directiile de actiune ale societatii globale de azi. Surprinzator – sau nu, pentru artizanii teoriilor conspiratiei! – Romania are reprezentantii ei influenti in aceste structuri paralele acestei veritabile fantome politice care a devenit ONU…
 
A fost odata Societatea Natiunilor… care n-a reusit sa previna Al Doilea Razboi Mondial
Organizatia Natiunilor Unite o fantoma pe esichierul politicii mondiale. Spre „ONU al religiilor”?
Clubul de la Roma si solutia „Guvernului Mondial”
Reuniunile de la Davos si imperativul „regandirii, remodelarii si reconstruirii lumii”
Comisia Trilaterala, o creatie a Masoneriei? Noii Illuminati de pe trei continente?
Noua Ordine Mondiala, Grupul Bilderberg – „Stapanii din umbra” si inceputul sfarsitului pentru Ceausescu
 
Colectia SECOLUL XX – 20 DE MISTERE ESENTIALE(20 volume)
 
Istoria nu mai este demult, pentru nimeni, ceea ce scrie in manualele de istorie sau, in orice caz, nu doar ceea ce consemneaza, partinitor, acestea.

Atat de aproape de noi dar atat de departe de... adevar, Secolul XX a fost, poate, cel care a nascut cele mai mari mistificari istorice si cel in care istoria nu a fost doar trunchiata si „coafata” pe ici, pe colo, prin partile mai mult sau mai putin esentiale, ci chiar de-a dreptul amputata neconcesiv, deformata grotesc si mistificata grosolan, in slujba unei ideologii totalitare sau a alteia, a unui dictator sau a unui grup de interese oculte, dominand din inaltimile puterii absolute o tara, un popor, un grup etnic, cultural sau lingvistic, un continent sau insasi Planeta!

O propaganda bine hranita de fonduri secrete, de provenienta incerta dar de dimensiuni colosale, a tratat majoritatea demistificarilor drept ridicole „teorii ale conspiratiei”, niste biete gogorite scornite de niste oameni aflati intr-o avida cautare a senzationalului.

Cred ca a sosit timpul sa incercam sa punem in ordine o multitudine de informatii disparate si fragmentare pentru a incerca sa recladim, dintr-un puzzle ciudat, istoria adevarata a veacului trecut!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0614 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.