Pachet Drept civil. Teoria generală. Vol. I, Vol. II

Pachet Drept civil. Teoria generală. Vol. I, Vol. II
-5,7%
Preț: 300,00 lei
318,00 lei (-5,66%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8892-05-4
Editura:
Anul publicării: 2018
Categoria: Drept Civil

DESCRIERE

Pachet Drept civil. Teoria generală. Vol. I, Vol. II

Drept civil. Teoria generală – Vol. I. Teoria dreptului civil

Drept civil. Teoria generală – Vol. II. Teoria drepturilor subiective civile

*Lucrare premiată cu premiul „Mihail Eliescu” de către Uniunea Juriștilor din România în 2017.

Studiul instituțiilor dreptului civil începe, în mod logic, cu materia persoanelor, însă studiul dreptului civil debutează, în mod firesc, cu teoria generală a dreptului civil, numită de alți autori introducere în dreptul civil ori partea generală a dreptului civil.

Prezentul curs de teorie generală a dreptului civil abordează, într-o manieră originală și completă, pe baza unei vaste și cuprinzătoare bibliografii române și străine, fundamentele dreptului civil în două volume corespunzătoare celor două părți în care este structurată această lucrare: Teoria dreptului civil și Teoria drepturilor subiective civile.
Primul volum, intitulat sugestiv, “Teoria dreptului civil”, este destinat analizei sistematice a fundamentelor dreptului civil obiectiv, respectiv noțiunea și autonomia dreptului civil, izvoarele dreptului civil, aplicarea în timp și spațiu a normelor juridice civile, precum și interpretarea izvoarelor dreptului civil.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5413 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.