Proiectul Hades

DESCRIERE

Dupa pierderea bataliei pentru cucerirea Raiului, Lucifer si îngerii decazuti au fost alungati din Paradis si condamnati pentru eternitate la Lumea Întunericului.

Dornic sa se razbune si vazând ca omul este vulnerabil si poate fi ispitit, Lucifer-Satana inventeaza metode din ce în ce mai sofisticate de a împiedica sufletele oamenilor sa intre în Împaratia Cerurilor.

El îsi aduna o noua armata, Armata Rubiniilor, formata din descendentii Îngerilor Decazuti (Nephilini), care detin importante functii politice, administrative, financiare, strategice, pâna la cel mai înalt nivel.

Acestei Forte a Raului i se opune o tânara ziarista de la Sattelite News Network (SNN), Cotten Stone, specializata în antichitati religioase, protagonista unei întregi serii pline de mistere, luptând pentru apararea Binelui.

Proiectul Hades nu este altceva decât o noua încercare a Fortelor Raului de a prelua suprematia asupra omenirii.

El consta într-un plan diabolic de virusare a tuturor calculatoarelor, urmând sa afecteze toate sistemele globale, de la cele bancare, de aparare, comunicatiile, transporturile, utilitatile, pâna la retelele energetice, ceea ce ar fi dus la o blocare completa a tuturor resurselor si la crearea unui haos general, omenirea autodistrugându-se.

La capatul unui drum foarte anevoios, labirintic, presarat cu crime, rapiri, urmariri, Cotten Stone, ajutata de cardinalul John Tyler, istoric al Bibliei, presedintele agentiei Venatori – serviciul secret la Vaticanului -, reuseste sa dejoace toate planurile Fortelor Raului, sa gaseasca înainte de acestea un element enigmatic – thodiumul – absolut necesar pentru stocarea unei cantitati uriase de informatii în computerul cuantic, un supercomputer deosebit de important pentru viteza sa extraordinara de procesare a datelor si puterea de încriptare, cu consecinte nemaipomenite în domeniul sigurantei globale.

De fapt, acest element nu ar fi altceva decât seva cristalizata secretata de Pomul Vietii, din care Noe si-a construit Arca, si care s-ar pastra doar în sulita cu care Iisus Hristos a fost împuns în piept atunci când se afla pe Cruce.

Cautarea lui reprezinta un bun prilej de a trece în revista unele dintre cele mai importante figuri ale crestinismului (Iosif din Arimathea, Constantin cel Mare s.a.) si ale unor influenti oameni politici (Adolf Hitler, Himmler, Stalin), dornici sa puna mâna pe aceasta „Lance a Destinului” care ar fi conferit puteri extraordinare posesorului ei, acesta devenind stapânul Destinului Lumii.

Limba:romana

Nr,.pagini:

Dimensiuni:

An aparitie:2010

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0386 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.