Războiul Nevăzut al evreilor sionişti cu românii

Războiul Nevăzut al evreilor sionişti cu românii
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
ISBN: 973-86945-9-0
Editura:
Anul publicării: 2016
Ediția: V
Pagini: 368
Format: 13X20

DESCRIERE

Războiul Nevăzut al evreilor sionişti cu românii
 
 „Există deja o înţelegere între guvernele României şi Israelului semnată în 1994, prin care România este gata să ofere găzduire unui număr de 300.000 (trei sute de mii) de refugiaţi evrei din Israel. Cunoscute fiind ameninţările şi primejdiile cu care se confruntă statul Israel, este de înţeles că autorităţile israeliene îşi iau asemenea măsuri de prevedere... 
        Din păcate, avem motive să credem că această teză, falsă, mincinoasă, a participării românilor la Holocaustul antievreiesc urmăreşte deopotrivă să facă posibilă revenirea în România a unor importante contingente evreieşti, evrei pe care societatea românească să-i accepte fără nici o rezervă, cu sentimentul de căinţă pentru faptele părinţilor noştri, cu sentimentul că evreii, prin suferinţele îndurate de la români, şi-au dobândit drept de cetate pe pământul românesc! Această strategie produce semne şi dovezi tot mai vizibile, pe care conştiinţa publică românească nu le mai poate ignora ...” 

ION COJA
Uniunea Vatra Românească

De la apariţia primei ediţii a acestei lucrări în anul 2003 – primă ediţie intens piratată şi plagiată, şi în prezent, de diverşi „autori“ şi de site-uri specializate, care nu citează sursa -, lucrarea „Războiul Nevăzut al evreilor sionişti cu românii“ a fost permanent actualizată şi completată în ediţii noi, precum cea prezentată aici, ceea ce poate să şi explice succesul ei în rândul cititorilor, înregistrând o cerere constantă, permanentizată pe parcursul a peste 10 ani.

Lucrarea „Războiul Nevăzut…“ şi editura Carpathia Rex sunt catalogate de câţiva ani, tendenţios, de Euro-Asian Jewish Congress, ramura regională aWorld Jewish Congress (Congresul Mondial Evreiesc), ca fiind promotoare ale anti-semitismului intelectual contemporan din România. Acuza este una ne-fondată, căci critica sionismului economic, teritorial, rasial, ca şi a politicii Israelului, nu poate fi, decât cu rea-credinţă creditată şi asimilată cu anti-semitismul. Mai mult, periodicul comunităţii evreieşti din România („Realitatea Evreiască“), aliniindu-se aceloraşi acuze, a cerut de mai mulţi ani autorităţilor române să se auto-sesizeze împotriva autorului Cornel-Dan Niculae, căruia să-i instrumenteze dosar penal pentru a fi trimis în judecată în vederea condamnării la închisoare şi interzicerea unor drepturi în baza O.U.G/ 31/2002 (solicitare aberantă a comunităţii evreieşti, ce nu înţelege dreptul constituţional şi internaţional la libertatea la opinie şi de exprimare).

  

În cuprinsul lucrării sunt abordate teme precum:

€* Încercarea seculară de creare de către evrei a unui cămin în ţările româneşti

* Implicarea bancherilor evrei, pământeni şi internaţionali, ca şi a Alianţei Israelite Universale, în istoria românilor, în obstrucţionarea intereselor acestora, încă dinainte de 1848 şi până la mijlocul secolului XX. Lupta lui Mihai Eminescu cu Alianţa Israelită, lichidarea acestuia şi împotrivirea organizaţiilor evreieşti internaţionale la crearea României Mari.

* Preluarea ofensivelor anti-româneşti de către organizaţia evreiască masonică B’nai B’rith, încă de la finele secolului XIX.

* Conflictul dintre ţărănimea română şi marii latifundiari evrei.

* Coruperea de către un anturaj evreiesc a regelui Carol al II-lea şi distrugerea mişcării legionare. Forţele oculte din spatele tronului.

* Controlul, preluarea sau manipularea sistemului bancar românesc, încă de la crearea acestuia până în mileniul III, de către finanţa evreiască internaţională.

* Mişcarea sionistă şi B’nai B’rith-ul astăzi în România, masoneria şi „Lojile Nato“.

* Blestemul de moarte evreiesc (vraja mortală Pulsa de Nura) transmis în ultimii ani naţionaliştilor români. Cazul profesorului universitar Ion Coja.

* Personajele cheie evrei din România, ale afacerilor şi intereselor evreieşti, din 1989 până în prezent.

* Asimilarea politico-economică de după 1989. Preluarea petrolului prin interpuşii clanului Rothschild.

* „Proiectul Israel în România“ şi preluarea de terenuri şi a agriculturii, de la Alfred Moses la mega-trustul Cargill.

Infiltrarea în industria de apărare românească şi păcălirea serviciilor secrete româneşti de către Israel şi Mossad.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1756 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.