Regi, razboaie si cocote

DESCRIERE

Abilă până la magnific şi comică până la sublim, istoria lumii în 44 de capitole, scurte şi nonconformiste: de la cruciade la criza financiară, de la Leonardo da Vinci şi Machiavelli la Marco Polo şi Wagner, Gutenberg şi Shakespeare.

Christoph Schulte-Richtering s-a născut în 1968, la Osnabrück, Germania. În prezent, amuză cu regularitate un public format din milioane de telespectatori şi scrie texte pentru câţiva dintre cei mai mari prezentatori TV din Germania. Cunoştinţele sale vaste le-a dobândit în urma studiilor de germanistică, anglistică, medievalistică şi lingvistică. Locuieşte cu familia sa la Köln.

„Christoph Schulte-Richtering este frumos şi spiritual, iar eu nu mint decât o singură dată într-o propoziţie.“ -
THOMAS GOTTSCHALK


Fapte şi date, date şi fapte, inteligent şi adorabil ambalate. Atenţionare: consumul de umor nu dăunează istoriei!

Pentru prima dată, o lecţie de istorie altfel.
Cu totul altfel. Formulări pline de spirit, concepte actuale despre fapte trecute şi descrieri pe care unii profesori nu îndrăznesc să le rostească nici în şoaptă.

„O operă nonconformistă cu un enorm efect educativ.“ -
FRANK PLASBERG


Cine caută istorie în formă agreabilă a dat lovitura! Iar cine urmăreşte doar istoria în date cu siguranţă va avea multe de reţinut. - JACKY DREKSLER

Limba: romana

Nr.pagini: 320

Dimensiuni: 13x20

An aparitie: 2013

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0956 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.