Singurătatea în doi nu e pentru noi CUM SĂ TRĂIM ÎMPREUNĂ ȘI SĂ NE PĂSTRĂM INDIVIDUALITATEA

Singurătatea în doi nu e pentru noi
CUM SĂ TRĂIM ÎMPREUNĂ ȘI SĂ NE PĂSTRĂM INDIVIDUALITATEA
Preț: 43,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0767-2
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 216
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Singurătatea în doi nu e pentru noi

CUM SĂ TRĂIM ÎMPREUNĂ ȘI SĂ NE PĂSTRĂM INDIVIDUALITATEA

Jacques Salomé

Aritmetica unui cuplu sfidează legile aritmeticii. Jaques Salomé ne învață cum să trăim împreună și să ne păstrăm individualitatea.

Înainte de a forma un cuplu, el și ea sunt doi. După ce își spun jurămintele de iubire, el și ea devin unul, ca în povești. Ce se întâmplă însă în momentul în care ne dăm seama că suntem totuși doi, că ne plac aceleași lucruri, dar în moduri diferite? Jaques Salomé ne face demonstrația unei aritmetici speciale a cuplului: 1+1=3

 

Relația este cel de-al treilea element al cuplului, este ceea ce clădim împreună din diferențele noastre, ca bărbați și femei, iar calitatea ei este cea care dăinuie și ne permite să ajungem până la NOI, fără să-l desființăm pe EU.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.3811 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.