Sora favorită - Jessica Knoll

Sora favorită - Jessica Knoll
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-0717-9
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 528
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Carti drama

DESCRIERE

Sora favorită

Jessica Knoll
 

Bestseller New York Times
De la autoarea romanului de succes Cea mai norocoasă fată


„Captivant… Minunat de nemilor și nebunesc de antrenanat." – People Magazine

„O lectură de vacanţă colosală… una dintre poveștile acelea minunate pe care nu le poţi lăsa din mână!" – Reese Witherspoon

Surorile Brett și Kelly au fost dintotdeauna la limita dintre afecţiune sinceră și rivalitate crâncenă. În copilărie, Brett era copilul-problemă, veșnic în umbra lui Kelly, sclipitoare și fermecătoare. Acum Kelly este o mamă care-și crește singură copilul, iar Brett, care se află pe culmile succesului, o aduce într-un reality show.
Când Kelly ajunge în emisiune și în lumea lui Brett, sora ei are toate motivele să se simtă ameninţată. Kelly este singura care-i cunoaște secretul înspăimântător ce o poate distruge.
Însă când adevărul iese la lumină, niciuna dintre ele nu se aștepta ca emisiunea să se încheie cu o crimă.

„Ce-ar putea fi mai captivant, în ierarhia plăcerilor vinovate, decât un reality show despre femei bogate dispuse să se înjunghie pe la spate? Răspunsul este: o poveste poliţistă interesantă, pusă în scenă în culisele unei astfel de emisiuni fictive!" - People Magazine

„Incisivă și captivantă, Sora favorită este un roman cât se poate de îndrăzneţ, inteligent și temerar, despre femei și ambiţie. O urmare mai mult decât demnă de Cea mai norocoasă fată, cartea dovedește că Jessica Knoll este o forţă literară." - Megan Abbott, scriitoare

Jessica Knoll este autoarea bestsellerului New York Times Cea mai norocoasă fată, pe care intenţionează să-l ecranizeze Lionsgate, cu Reese Witherspoon producător.
A crescut în suburbiile din Philadelphia și a absolvit Shipley School din Bryn Mawr (Pennsylvania) și William Smith Colleges de la Geneva (New York). A fost senior editor la Cosmopolitan și editor la Self. Locuiește în Los Angeles, împreună cu soţul ei și cu buldogul Beatrice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0218 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.