Terapia cognitiv comportamentală

Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-587-273-8
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 288
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Carti Anticariat

DESCRIERE

Terapia cognitiv comportamentală

Stephen Briers

Cum să îți îmbunătățești gândirea și viața

Trăiești cu convingerea că viața ta depinde de ceea ce ți s-a întâmplat în copilărie sau de hotărârile pe care le-au luat alții în numele tău? Ești sigur că nu poți să scapi de temeri, de frustrări, de fobii, de impulsivitate? 

Ascultă vocea rațiunii tale, aceea care te ajută să desparți gândurile de sentimente. Încearcă să înțelegi emoțiile care te forțează să acționezi într-o anumită direcție. Schimbă-ți comportamentul prin terapie și îți vei îmbunătăți întreaga viață!

Până acum câțiva ani, terapia era asociată de obicei cu canapele și lacrimi, cu tăceri meditative, cu dezgroparea dureroasă a amintirilor din copilărie și a fanteziilor ascunse. Aceste prejudecăți au ajuns însă la un sfârșit odată cu apariția terapiei cognitiv-comportamentale, noua tehnică terapeutică prin conversație căreia psihoterapeutul Stephen Briers îi dedică cartea de față. Cu ajutorul acestui instrument prețios, îți vei conștientiza problemele și vei reuși, pas cu pas, să le elimini din viața ta. 

Cartea cuprinde:

- 11 capitole care te introduc atât în teoria, cât și în practica TCC

- Liste de referințe, lecturi și site-uri pentru aprofundarea cunoașterii

- 4 anexe utile pentru aplicarea informațiilor din carte

În cadrul fiecărui capitol sunt incluse casetele „Brilliant” cu exemple, observații, sfaturi. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0302 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.