Teste-grila, Minispete, Drept civil

Teste-grila, Minispete, Drept civil
thumb
Preț: 89,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-39-0093-8
Anul publicării: 2017
Ediția: 4
Pagini: 650
Categoria: Drept Civil

DESCRIERE

Teste-grila, Minispete, Drept civil

pentru examenele de admitere in profesiile juridice

Florin Motiu

 

 

Realizata de un colectiv de autori cu mare experienta, format din judecatori, formatori ai Institutului National al Magistraturii, avocati si cadre didactice care predau la facultati de drept din tara, lucrarea Teste-grila, minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept civil. Editia a 4-a, revazuta si adaugita este utila candidatilor la examenele de admitere in profesiile juridice, pentru concursul de admitere in magistratura, pentru examenele de admitere in profesia de avocat, de definitivare sau promovare, precum si studentilor facultatilor de drept, pentru examenul de licenta. 

Lucrarea Teste-grila, minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept civil contine
- grile; 
- minispete; 
- grilele si minispetele de la concursurile de admitere la INM, in magistratura si de la examenele de primire in profesia de avocat stagiar si definitiv din 2015, 2016 si primavara 2017, cu raspunsurile motivate.

Punctele forte ale lucrarii:
- suplimentarea numarului de grile si minispete; 
- minispetele, prezente inca de la a doua editie, confera lucrarii si un pronuntat caracter practic; 
- explicatii ale variantelor de raspuns, precum si trimiteri la texte legale sau la lucrari relevante din doctrina, astfel incat cei interesati sa inteleaga optiunile autorilor; 
- raspunsuri motivate pentru grilele/minispetele de la examenele de primire in profesie ca avocat stagiar si definitiv, sesiunea septembrie 2016, de la concursul de admitere la INM si in magistratura, sesiunea iulie-octombrie 2016, precum si de la concursul de admitere in magistratura din sesiunea februarie-mai 2017

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0673 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.