Teste-grila pentru examenele de an, licenta si admitere in profesiile juridice.

Teste-grila pentru examenele de an, licenta si admitere in profesiile juridice.
thumb
Preț: 198,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2015
Pagini: 700

DESCRIERE

Culegerea intitulata „TESTE-GRILA PENTRU EXAMENELE DE AN, LICENTA SI ADMITERE IN PROFESIILE JURIDICE. DREPT CIVIL. DREPT PROCESUAL CIVIL” le permite celor care se pregatesc pentru sustinerea examenelor de an, licenta sau admitere in profesiile juridice nu doar sa-si verifice cunostintele dobandite, ci chiar sa asimileze tematica foarte complexa de drept civil si drept procesual civil. Testele grila au fost concepute de o maniera didactica, astfel incat sa permita fixarea fiecarei institutii juridice in parte, punand in discutie toate aspectele esentiale.

Testele-grila au fost elaborate in conformitate cu noul Cod civil si noul Cod de procedura civila, tinandu-se seama totodata si de lucrarile celor mai reputati juristi in domeniu. Astfel au fost concepute peste 10.000 de teste-grila de drept civil si drept procesual civil care acopera intreaga tematica pentru admiterea la Institutul National al Magistraturii. Aceasta abordare exhaustiva a condus la elaborarea unei lucrari de teste-grila fara precedent ca si volum, iar trimiterile la noile coduri, dar si la lucrari de specialitate, permit aprofundarea fiecarui aspect abordat.

PENAL/PROCESUAL PENAL

Lucrarea „TESTE-GRILA PENTRU EXAMENELE DE AN, LICENTA SI ADMITERE IN PROFESIILE JURIDICE. DREPT PENAL. DREPT PROCESUAL PENAL” este elaborata de asa maniera incat sa acopere intreaga tematica, extrem de complexa, pentru aceste examene riguroase.

Cele peste 6.500 de teste-grila de drept penal si drept procesual penal le permit celor care nu au avut sansa sa profeseze, sa-si insuseasca materia extrem de stufoasa intr-un mod interactiv.

La baza acestei culegeri de teste-grila a stat dorinta de a oferi atat studentilor, cat si absolventilor un instrument care sa faca studiul dreptului penal si procesual penal mult mai la indemana.

Rezolvarea de teste-grila este nu doar un proces de verificare a cunostintelor acumulate in domeniu, ci si o experienta ludica ce stimuleaza asimilarea si consolidarea mult mai usoara a informatiilor.

Raspunsurile testelor-grila contin trimiteri la noile coduri, dar si la lucrari de specialitate, ceea ce ofera un mod inedit de aprofundare a fiecarei teme abordate.

Limba: romana
Nr. pagini: 700,700
Dimensiuni:
An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1194 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.