Teste IQ şi de abilităţi

Teste IQ şi de abilităţi
thumb
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 160

DESCRIERE

Teste IQ şi de abilităţi

Evaluaţi-vă aptitudinile verbale, numerice şi de orientare spaţială

 

Philip Carter

 

Testele de abilităţi sunt concepute pentru a vă determina potenţialul pentru realizări, pe când testele IQ sunt teste standardizate concepute pentru a evalua inteligenţa. În prezent există o probabilitate tot mai mare de a întâlni ambele tipuri de teste în procedurile de recrutare, selectare şi evaluare.

Teste IQ şi de abilităţi conţine 400 de întrebări absolut noi pentru a exersa, alături de răspunsuri, explicaţii şi un îndrumar simplu pentru evaluarea performanţei. Întrebările sunt organizate în patru teste IQ, alături de teste de aptitudini verbale, numerice şi de orientare spaţială. Ele includ teste de:

 

·         înţelesul cuvintelor;

·         gramatică şi comprehensiune;

·         aptitudini verbale avansate;

·         analiză logică;

·         aritmetică mintală;

·         serii numerice;

 

·         probleme cu numere.

 

Cartea este un material foarte preţios ca pregătire pentru teste de aptitudini sau IQ şi vă va ajuta de asemenea să vă îmbunătăţiţi abilităţile verbale, numerice şi de orientare spaţială.

 

 

Philip Carter este expert în teste IQ şi concepe permanent noi puzzle-uri şi teste pentru evaluarea inteligenţei. A scris mai bine de şaizeci de cărţi despre toate aspectele testărilor, puzzle-uri, cuvinte încrucişate şi raţionamente, printre care Teste de inteligenţă şi psihometrice,Cartea completă a testelor de inteligenţă, Testaţi-vă EQ-ul şi seria Teste de inteligenţă IQ 1-5apărute la Editura Meteor Press.

Limba: romana

Nr.pagini: 160

Dimensiuni: 13X20

An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0261 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.