Tipare textuale. Strategii de receptare si redactare. Clasa a V-a

Tipare textuale. Strategii de receptare si redactare. Clasa a V-a
Preț: 25,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 128
Format: 285 x 205
Categoria: Clasa V - a

DESCRIERE

Tipare textuale. Strategii de receptare si redactare. Clasa a V-a

Romonti Adrian

Tipare textuale. Strategii de receptare si redactare – clasa a V-a este un auxiliar care se adreseaza elevilor si profesorilor, putand fi folosit atat pentru studiul individual, cat si pentru activitatea de la clasa.

Cartea propune strategii variate de receptare si redactare a tiparelor textuale din programa scolara de clasa a V-a: Textul narativ literar, Textul narativ nonliterar, Textul narativ multimodal, Textul descriptiv literar, Tabloul in proza, Textul explicativ, Textul descriptiv literar, Portretul in proza, Textul descriptiv nonliterar.

Lucrarea este conceputa sub forma unui caiet de lucru care cuprinde exercitii si activitati de invatare inovatoare, pe baza unor selectii de texte atractive pentru elevii de clasa a V-a.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0503 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.