Tobie Lolness 2. Ochii Elishei

Preț: 48,48 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060868019
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 424
Format: 145 x 210

DESCRIERE

Tobie Lolness 2. Ochii Elishei

Autor: Timothée de Fombelle

O aventură palpitantă, cu eroi curajoși, plasată într-un univers miniatural

Copacul e o lume. E lumea lui Tobie, a familiei și prietenilor lui. Şi drept în mijlocul lumii lor apare un hău.

Muşchii şi lichenii au cotropit ramurile. Elisha e prizonieră în cuibul de pe Creste, unde s-a instalat tirania. Ca o plagă, domnia malignă, născută din lăcomie, se întinde peste copac, punând stăpânire pe viețile tuturor. Locuitorii se ascund. Pleșuvii sunt vânaţi fără milă.

În clandestinitate, Tobie se luptă, și nu este singur. E legat de cei dragi printr-un tainic fir al amintirilor, al experiențelor trăite înainte și care acum sunt înscrise înăuntrul său. Se împânzesc în el și îi dau puterea de a continua, așa cum seva se răspândește în copac şi îl menține viu. Urmând acest fir, este mânat, speră el, spre libertate - spre triumful verde al vieții.

 „Lunecând din creangă-n creangă

într-o lume alegorică în miniatură, cititorul se lasă purtat

până pe Creste. Acolo unde visează să şi rămână."

Le Figaro

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0628 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.