Un nou curs de miracole pentru era Vărsătorului - compilaţie - Joshua David Stone

Un nou curs de miracole pentru era Vărsătorului - compilaţie - Joshua David Stone
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8648-19-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 328
Format: 15x23

DESCRIERE

Un nou curs de miracole pentru era Vărsătorului - compilaţie

Joshua David Stone

 

 

Această carte descrie viaţa pe care am trăiţ-o pe Pământ ca Iisus Hristos. Ceea ce urmează reprezintă prima parte din lucrarea pe care Dr. Stone, o va prezenta în lume. Această Sfântă Biblie este de fapt Cartea Vieţii Mele, Cartea Mea de Iubire, care se regăseşte în înregistrările Akashice. Îngerul Metatron este cel care deţine Cartea Vieţii. În această carte veţi întâlni noile mele învăţături pentru Era Vărsătorului, pilde, imagini din Biblie, mesaje pline de iubire, transmise prin channeling de Lady Ching şi de Dr. Stone.
    Am observat pe parcursul timpului, că „Biblia" nu este înţeleasă. Ea este mai mult decât o carte de filosofie, de religie sau de psihologie. Ea conţine mesaje şi învăţături adresate tuturor „ucenicilor" mei, cei care sunt chemaţi să iubească. Este adresată celor pe care i-am binecuvântat încă de la început.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0548 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.