Shangri-La Frumusetea fara margini a Divinului. Calea catre fericire - Marius Ghidel

PRP: 35,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 29,75 lei
Diferență: 5,25 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789738975910
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 432
Format: 13X20
Preț total pachet: 80,00 68,00 lei

DESCRIERE

Shangri-La Frumusetea fara margini a Divinului. Calea catre fericire

Marius Ghidel

 
 

„Marius posedă însușirea de a accesa această „memorie universală”, chiar într-un mod aparte. El poartă în minte „amintirea” întregii istorii a Universului, pe care o vede ca pe o lungă desfășurare de imagini și idei, având sentimentul că poate fi prezent, ca martor ocular, la oricare din evenimentele trecute.”
Prof. Dan Farcaș

„Marius Ghidel are experiențe personale speciale, unele unice, precum și idei pe care nu le-am citit la nimeni altcineva. Îmbinarea dintre experiențele personale și învățătura spirituală desprinsă din ele mi se pare atuul lui Marius Ghidel și ceea ce îl face interesant, captivant, credibil și chiar special. Mai mult, deși el se trezește, pur și simplu, în lumi paralele, este capabil să ne împărtășească moduri în care putem și noi să ajungem în ele. Veți găsi în cartea lui Marius Ghidel o poveste fenomenală despre istoria spiritului și a ființei umane, dar și modalități concrete de a trăi, de a fi, de a mânca, de a simți, de a vă comporta cu lumea înconjurătoare, care au harul de a ne detașa de Ego, cauza fundamentală a distanței pe care am luat-o de Dumnezeul nostru și de fericirea în care existăm, dar nu știm. Când îl vom lăsa pe Dumnezeu să ne poarte prin viață și le vom permite celorlalți oameni să trăiască așa cum aleg ei singuri, chiar dacă nu e întotdeauna o fericire pentru noi, vom putea vedea spiritul și puterea lui aducându-ne fericirea, grația, lumina, binecuvântarea și mijloacele necesare vieții.”
Maria Timuc
„Învățătura spirituală este chiar mesajul lui, este esența trăirilor sale, este – poate – sensul vieții sale, motivul pentru care experiențele însele au exis­tat. Mesajul lui spiritual a apărut într-un târziu, după insis­tența mea de a completa cartea, fără să fi știut ce lipsea. Simțeam doar că lipsea ceva. Și numai după ce Marius Ghidel a venit și cu învățăturile spirituale pe care le ținea ascunse, evident inconștient, am parcurs cartea în întregime, am corectat-o și am intrat cu adevărat în spiritul ei.”
Maria Timuc

„Lectura a fost ca o aventură pe Everest: uneori părea că-mi taie respirația peisajul frumos, uneori inedit, alteori surprinzător și fantastic, uneori plin de profunzimi și chiar de idei geniale, iar alteori mă opream din citit în încercarea de a înțelege, de a accepta și a integra experiențele tulbură­toare ale autorului. În acele momente mă cuprindeau du­biile, mintea proprie nu-mi permitea să pătrund în atmosfera acelei realități căreia nu-i găseam noimă, sprijin și repre­zentare în propria mea lume. Când se întâmpla astfel fă­ceam o pauză de câteva zile pentru a merge mai departe cu lectura și corectura textului, în același timp, după care sim­țeam iarăși impulsul să revin, mă trezeam din nou prinsă și surprinsă de simplitatea și, în același timp, de complexitatea ce se ivea în fața ochilor mei.”
Maria Timuc

„Lumea este proiecția în afară a sufletului nostru. Ce ni se întâmplă, este ceea ce suntem noi în adânc. Este agresivitate în noi, așa va veni și din afara noastră. Este iubire, de ea vom avea parte. Schimbă-te în interior și lumea ta va lua forma interiorului tău. Întotdeauna. Scade egoul și lumea va fi fericită și frumoasă. Ea așteaptă să scape din strânsoarea condițiilor tale. Puterea cu care te schimbi tu este puterea cu care vei schimba lumea. Totul depinde de tine, de victoria ta asupra ta însuți. Dă-i drumul vieții! Las-o în pace să facă ce vrea. Dacă te vei lega de ea ți se va opune. Nu te mai ține de nimic. Asta este fericirea. Noi o țintuim cu egoul nostru prin gânduri particulare și astfel o chinuim. Când tu te eliberezi de egoism, atunci și lumea ta se eliberează de egoism. Făcându-ți ție cel mai mare bine și lumii îi faci cel mai mare bine, că scapă din încorsetarea ta. Pentru că părerile tale îi influențează pe toți în spațiul simbolic. De aceea, o victorie asupra ta însuți eliberează și lumea ta. Și îți va mulțumi pentru asta. Va veni la picioarele tale. Ai să vezi. ”

Marius Ghidel

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0455 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.