Acasa la arborele vietii

thumb
Preț: 79,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 245

DESCRIERE

Acasa la arborele vietii. Introducere in stiinta subconstientului, stiinta eterica - Elena Gabor

…tehnicile de pionierat dezvoltate de doctor Elena Gabor pentru explorarea universului subconstient si al celui supraconstient i-au ajutat pe eroii cartii sa exploreze cai noi si neprevazute pe taramul fascinant al vietilor anterioare si al Vietii de Apoi, sa acceseze Realitatea Ultima din care sufletele isi au originea si sa se conecteze cu Sursa Vietii.

Fragmente:

Noi şi energiile Universului

„Tot secretul existenței este să nu ai nicio frică.”
Buddha

AMELIORAREA STĂRII DE SĂNĂTATE A MIEI

După aproape cinci luni de la începerea ședințelor noastre, Mia a revenit pentru a patra ședință radiind de fericire. În opinia mea, ea ajunsese la greutatea ei ideală și părea foarte fericită cu noul ei fizic și cu noua ei viață.

Mia nu mai era deprimată, nu mai avea gânduri de suicid și nici anxietate. Noua Mia era încrezătoare și relaxată. Se simțea dihnită, calmă și într-o stare de echilibru emoțional.

M: Comparativ cu cât de depresivă fusesem atunci când am venit să facem prima ședință de hipnoterapie, vreau să spun că schimbarea este de o sutăoptzeci de grade.

Eram atât de depresivă și de pesimistă! Aveam gânduri sinucigașe și îi doream moartea soțului meu. Mi se întâmplau tot felul de
lucruri din ce în ce mai rele și ajunsesem practic într-un moment în care aproape că eram cu al doilea picior în groapă.

Si mai era un alt paradox. Mia a continuat zâmbind, sugerându-mi astfel că vorbea metaforic:

M: Îmi venea să te strâng de gât când, la sfârșitul primei ședințe, îmi spuneai să gândesc pozitiv și eu nu vedeam acea posibilitate în care aș fi putut face lucrul acesta pentru că mă simțeam pur și simplu sub orice critică deoarece atinsesem limita de jos.

Mă gândeam oare cum aș putea eu să schimb ceva? Acesta este lucrul pe care eu nu pot să-l înțeleg. Nu pot să-mi explic cum ai
schimbat starea mea, cum s-a produs schimbarea? Eu nu înțeleg nici acum.

Nu înțeleg cum au funcționat afirmațiile pe care mi le-ai dat să le repet, gândirea pozitivă și conversațiile pozitive cu mine însămi și nu înțeleg cum mi-am recăpătat încrederea în mine.

Am făcut exact cum mi-ai spus tu: să repet pur și simplu în fiecare zi aceleași fraze pozitive și să ascult când vreau să mă relaxez înregistrarea audio dată de tine. Eu mi-am făcut ca un fel de rugăciune din afirmațiile pe care tu mi-ai sugerat să le repet.

Mi-ai spus să-mi repet că sunt sănătoasă, frumoasă, deșteaptă și tânără, că arăt bine, că am greutatea ideală și că am toate posibilitățile de reușită în viață.

Înainte mă vedeam depresivă, obosită și grasă. Însă acum, în fiecare dimineață când mă uit în oghindă, mă minunez să nu mă deochi că parcă, pe zi ce trece, sunt tot mai frumoasă. Iar așa cum mă văd eu, așa mă vede și lumea din jur.

E o chestiune nu numai de atitudine, dar și privirea mea e diferită. Se spune că ochii sunt fereastra sufletului. Acum simt că râd cu ochii. Sunt foarte zâmbăreață tot timpul și mă simt fericită și bucuroasă.

Mia a continuat descriind detalii îmbucurătoare despre relația cu soțul ei...

Limba: romana
Nr. pagini: 245
Dimensiuni: 16x23
An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0861 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.