Anul devenirii tale

Preț: 119,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789730274158
Anul publicării: 2018
Pagini: 208
Format: 15x21

DESCRIERE

Anul devenirii tale - rânduri pentru suflet - ghid complet pentru viaţă

Anatol Basarab, Adriana Nicolae

 
 
 
    Dacă toţi cei din jurul tău sunt nefericiţi, atunci nici tu nu poţi fi fericit, deoarece omul nu este o insulă izolată, ci face parte dintr-un vast continent. Dacă vrei să fii fericit, va trebui să îi ajuţi şi pe cei din jur să fie mai fericiţi. Doar atunci poţi fi cu adevărat fericit. Cel care investeşte în fericirea personală va fi întotdeauna interesat şi de fericirea celorlalţi. Dar nu îi ajută pe ceilalţi decât pentru propria sa fericire. Adânc în interior, el nu este interesat decât de sine.
    Va trebui şi să 
creezi în jurul tău o atmosferă de fericire şi armonie. Cum ai putea fi fericit când toţi din jur suferă? Vei fi afectat. Nu eşti de piatră, ci eşti o fiinţă delicată şi sensibilă.
    Dacă lumea ar fi învăţată să fie centrată în sine, atunci suferinţa nu ar mai exista. Dacă doreşti să fii sănătos nu poţi trăi printre bolnavi. Cum ai mai putea fi sănătos? Este imposibil. Este împotriva firii. Fiecare trebuie să înveţe să fie centrat în sine.
    Altruismul este grija de propria persoană. La început va părea non egoism, dar în cele din urmă vei vedea că acesta te satisface chiar pe tine. Atunci fericirea poate fi multiplicată; fericirea tuturor celor care te înconjoară se va revărsa asupra ta. Vei deveni extrem de fericit. Însă nu trebuie să uităm niciodată de noi înşine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0372 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.