Frumusete in Dar

Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9029-05-3
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 512
Format: 13X20

DESCRIERE

Frumusete in Dar

Vindecarea sufletului

Marius Ghidel

 
 
 
 

Marius spune că vălul care separă lumea materială de cea spirituală nu-i altceva decât o cortină făcută din gânduri. Iubind cu adevărat, așa cum ne iubește Dumnezeu pe noi, renunțând la a eticheta lucrurile ca fiind bune sau rele, putem trece de cortina de gânduri cu ușurință și putem percepe și experimenta realitatea universului spiritual, așa cum el însuși o experimentează. A evolua spiritual înseamnă a trăi iubirea ca experiență în viața noastră de zi cu zi, a renunța la orice motiv de supărare, mânie, ură, vinovăție, frică etc., pentru că toate vin spre noi ca imagini în oglindă ale propriilor noastre judecăți.”

Maria Timuc

„Cartea pe care o ții azi în mână, cititorule, este una care te va învăța să mori puțin pentru lumea iluziilor, generate fără încetare de mintea ocupată în fiecare clipă să te mintă, dar care îți va reaminti cu fiecare cuvânt cum este să trăiești liber de condiționări, ca o ființă veșnică ce te afli efemer pe acest pământ. Fiecare cuvânt citit te va scoate din timp și te va proiecta în secunda aceea cu calități de veșnicie, în care totul se întâmplă concomitent... în care ai destulă vreme pentru a respira și pentru a te bucura, și în care nimic nu mai este prezent, grav și urgent. Avem nevoie de cărți care să biruiască timpul acesta, care ne biciuiește celulele, și Marius s-a lăsat scris de o astfel de carte prin care să ne aducem aminte cât de divini suntem, cât de iubiți suntem, cât de puternici în fragilitatea noastră suntem.”   Vanda Florea

 

Cartea aceasta, la fel ca prima - în anumite părți - este scrisă printr-o pătrundere în câmpuri, reală. Sunt mesaje primite în momente de pierdere de sine, care aveau forma unei transmisii, a unui transfer de înțelegere, sau a inspirației. Să le zic: MESAJE DIN INFINIT. Ele veneau de dincolo, cam la fel cum un poet scrie poezii. Nu am folosit mintea, nu le-am gândit, ci le-am scris cum au venit.

De multe ori aveam întrebări în minte și la ele curgeau răspunsuri de nicăieri sau, poate, din infinit. Orice întrebare îmi puneam, mi se răspundea. Dar nu știu cine este Mesagerul ceresc care m-a învățat toate aceste lucruri. Și pentru că vin de dincolo, ele au o mare încărcătură energetică. Nu am avut nicio clipă sentimentul că sunt ale mele pentru că mintea noastră rațională nu poate să conceapă așa ceva. De aceea se citesc cu atenție și mai încet, mai mult se studiază cu creionul în mână. Nu se citesc repede, ca o lucrare literară. De fapt, sunt Mesaje de Iubire din Infinit. De aceea este nevoie de pauze pentru meditație și reflecție. Iar atunci când nu vă mai puteți concentra, iarăși vă opriți ca să înțelegeți. Și mie mi se întâmpla uneori, când le citeam, să nu mai văd nimic în față și să intru într-o stare de reverie. Și uitam de mine. Nu știu cât stăteam în starea aceasta. Textul cărții are puterea ca, acolo unde sunt blocaje să le deschidă, luând și argumentând mereu inversul a ceea ce-și zice eul nostru. Pune Iubire acolo unde este ură, pune înțelegere și îngăduință acolo unde este neacceptare și rezistență. Și astfel te simți descătușat. Destramă egoul și desface legăturile cu lumea aceasta, eliberându-te. Și atunci se ridică din tine Iubirea și o bucurie trainică. De aceea simți că aceste afirmații sunt vindecătoare.”   

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0550 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.