Arte vizuale si abilitati practice. Manual pentru clasa a II-a

Arte vizuale si abilitati practice. Manual pentru clasa a II-a
Preț: 29,99 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-009-431-9
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 96
Format: 205 x 260
Categoria: Clasa a 2-a

DESCRIERE

Arte vizuale si abilitati practice. Manual pentru clasa a II-a

Dumitra Radu, Alina Pertea

Manualul de Arte vizuale și abilități practice, clasa a II-a, apărut la editura Aramis, este semnat de Dumitra Radu și Alina Perțea, cadre didactice cu experiență vastă atât la catedră, cât și în activitatea editorială. Autoarele au urmărit ca manualul să reprezinte un mijloc eficient de lucru atât pentru elevi, cât și un material orientativ prețios pentru cadrele didactice. Manualul este realizat în conformitate cu programa școlară actuală și, prin temele abordate, autoarele încearcă să-i atragă pe elevi pentru a realiza lucrări originale, explorând lumea înconjurătoare.

Manualul este accesibil și atrăgător, elevii putând exersa tehnici de lucru variate, iar prelucrarea cu răbdare și imaginație a diferitelor materiale (naturale sau refolosibile) permite obținerea, prin diferite tehnici de lucru (conturare, decupare, asamblare, lipire, decorare, pictare, hașurare etc.), a unor obiecte decorative deosebite, rolul manualului fiind acela de a-i orienta pe elevi spre obținerea unor lucrări pe care aceștia își vor lăsa amprenta personală.
Manualul tipărit este însoțit de formatul digital, care conține activități multi../media interactive și videoclipuri care susțin procesul de predare-învățare, fiind util și atrăgător pentru elevi, dar și pentru profesori.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0379 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.