MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI MANUAL PENTRU CLASA A II-A (ediție tipărită+ediție digitală)

MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI MANUAL PENTRU CLASA A II-A (ediție tipărită+ediție digitală)
thumb
Preț: 41,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 2
Categoria: Clasa a 2-a

DESCRIERE

MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI MANUAL PENTRU CLASA A II-A sem I+II (ediție tipărită+ediție digitală)

Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel, Claudia Ionescu

 

Manualul de Matematică şi explorarea mediului pentru clasa a II-a integrează într-o manieră inovatoare și creativă conținuturile matematice și pe cele specifice științelor naturii din programa școlară.

Manualul este alcatuit din două volume (74 de pagini fiecare) structurate fiecare în câte șase unități de învățare. Conținutul vizează toate momentele învățării: predare, consolidare, evaluare, ameliorare.

Matematică şi explorarea mediului, pentru clasa a II-a oferă numeroase și variate contexte de învățare și exersare asigurând fiecărui elev instruire în propriul ritm, transformând elevul în subiect activ al învățării.

Proiectele propuse pentru a fi realizate în grup sau individual contribuie, prin ancorarea acestora în realitatea de zi cu zi și prin modul în care sunt prezentate, la formarea competenţelor sociale, de interevaluare şi autoevaluare.

Ada și Matei însoțesc elevul în aventura cunoașterii, creează motivație pentru învățare și stimulează interesul pentru matematică și științe.

Varianta printată este atractiva, are un design modern și aerisit, adaptat vârstei elevilor, un tipar de buna calitate. Varianta printată vine la pachet cu varianta digitală a manualului, disponibilă pe CD-ul aferent fiecărui semestru. Manualul digital este creat având la bază manualul tipărit, pastrând structura și elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei învățări complexe.

Varianta digitală este ușor de utilizat și este concepută astfel încât să capteze atenția elevilor, să le creasca interesulpentru lecția parcursă, ajutându-i să învețe cu plăcere în clasă.

Varianta digitală conține:

  • 205 de imagini care pot sta la baza predării
  • 62 de predări animate pentru lecții
  • 37 de jocuri educaționale, jocuri de colorat,exerciții interactive etc.

Manualul Matematică și explorarea mediului pentru clasa a II-a are la final o probă de evaluare care respectă structura testului aplicat la Evaluarea națională pentru clasa a II-a.

Prin maniera atractivă, modernă și creativă în care este conceput, prin ancorarea în realitățile actuale ale societății pe care copiii le agreează la această vârstă, manualul este un instrument de lucru foarte util.

Matematică și explorarea mediului pentru clasa a II-a are un concept similar manualului Comunicare în limba română pentru clasa a II-a – astfel, elevul va studia în aceeași perioadă o temă comună pentru ambele discipline, pentru o experiență integrată de învățare.

Limba: romana

Nr.pagini: 2X74

Dimensiuni:

An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0331 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.