Arte vizuale si abilitati practice. Manual pentru clasa a III-a - Emilia Roset, Gheorghe Roset

Arte vizuale si abilitati practice. Manual pentru clasa a III-a - Emilia Roset, Gheorghe Roset
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065909212
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 92
Categoria: Clasa a 3-a

DESCRIERE

Arte vizuale si abilitati practice. Manual pentru clasa a III-a

Emilia Roset, Gheorghe Roset

Manualul de Arte vizuale si abilitati practice – clasa a III-a este castigator al licitatiei organizate de Ministerul Educatiei si aprobat prin OM nr. 4200/07. 07. 2021.
Manualul este structurat in noua unitati de invatare (notiuni generale privind elementele de limbaj plastic si culorile, diferite tehnici de lucru, efecte si tipuri de compozitii), fiecare incluzand o secventa recapitulativa si de evaluare, patru proiecte mari, precum si o secventa de recapitulare si de evaluare finala.

Acesta contribuie in mod esential la dezvoltarea, din toate punctele de vedere, a personalitatii copiilor. Prin caracterul practic-aplicativ al activitatilo se faciliteaza imbinarea muncii practice cu cea intelectuala, elevul invata sa isi coordoneze miscarile, capata pricepere si indemanare, isi formeaza unele deprinderi practice de a opera cu diverse materiale si instrumente.

Manualul respecta modelul de proiectare centrat pe elev si corespunde cerintelor programei scolare in vigoare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0281 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.