Codul insolventei comentat 2014

DESCRIERE

Codul insolventei comentat 2014

 

Codul insolvenței comentat are ca obiectiv principal analiza prima facie a dispozițiilor Legii nr. 85/2014, intrata in vigoare la data de 28 iunie 2014.

Autorii iși propun sa examineze noua reglementare privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvența pornind de la modificarile normative intervenite in acest domeniu. Fiecare articol din aceasta lege va fi explicat prin sublinierea elementelor de noutate și prezentarea modului de aplicare a acestora.

Lucrarea Codul insolvenței comentat este conceputa ca un instrument aflat la indemana celor care se vor confrunta primii cu transpunerea in realitate a noilor dispoziții din materia insolvenței (judecatori, practicieni in insolvența, avocați, consilieri juridici etc.).

Avand in vedere ca autorii sunt reputați specialiști – practicieni și teoreticieni ai dreptului – consacrați in știința dreptului comercial și in domeniul insolvenței, putem spune ca exista premisa garanției calitații conținutului acestei carți.

 

Autori:

Stanciu Cărpenaru,

Mihai Adrian Hotca,

Vasile Nemeş

Limba: romana

Nr.pagini: 750

Dimensiuni:

An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1630 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.