Dezintoxicarea fizica si psihica. Tehnici si produse

Dezintoxicarea fizica si psihica. Tehnici si produse
thumbthumb
PRP: 35,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 31,50 lei
Diferență: 3,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 270
Format: 13X20

DESCRIERE

Dezintoxicarea fizică şi psihică este o condiţie esenţială a VINDECĂRII, uneori fiind prima etapă necesară, alteori constituindu-se în chiar terapia propriu-zisă. Avantajele dezintoxicării fizice sunt:

- Curăţă de toxine în primul rând intestinul gros, locul unde se strâng cele mai multe şi periculoase otrăvuri;

- Prin curăţirea intestinului gros se uşurează extraordinar munca ficatului, această uzină a organismului cu peste 500 de funcţii şi milioane de miliarde de reacţii biochimice pe zi. Se ştie că ficatul este principalul organ de neutralizare a otrăvurilor şi toxinelor din organism;

- Intestinul gros fiind curat, toxinele şi microbii care au migrat în ţesuturi revin aici, şi vor fi eliminaţi mult mai uşor;

- Calitatea şi pH-ul sângelui revin la normal ceea ce înseamnă o mai bună funcţionare a tuturor organelor corpului pentru că sângele, cel care aduce nutrienţii la acestea, este acum fără toxine;

- Se reface flora intestinală normală în special cea prietenoasă;

- Sistemul imunitar revine la o funcţionare normală şi eficientă pentru că terenul a fost curăţat, şi orice agresiune a microbilor sau viruşilor va fi mult mai uşor şi mai repede rezolvată;

- Toate substanţele folosite pentru terapii (medicamente, suplimente alimentare, remedii, etc.) vor fi asimilate într-un procent mult mai mare (chiar până la 100%) efectul lor fiind astfel mult mai rapid şi puternic;

- Mintea noastră va fi mai limpede, creierul va funcţiona mai eficient pentru că sângele nu mai aduce toxine la el şi viaţa va fi mai frumoasă.

…după dezintoxicarea fizică, un proces care durează 1 - 3 luni sau chiar mai mult trebuie să nu mai revenim la alimentaţia greşită de dinainte, să folosim cât mai multe alimente vii în stare naturală, neprelucrate, să încercăm să menţinem proporţia 80% alimente alcaline, 20% alimente acide şi să repetăm o cură de dezintoxicare de 1-2 ori pe an pentru a nu se mai strânge depozite mari de toxine în organism.

În plus, trebuie să facem şi dezintoxicarea psihică, ale cărei avantaje sunt:
· eliminarea toxinelor mentale (gânduri negative griji, stres, enervări,idei fixe, etc.) şi emoţionale( certuri, şocuri emoţionale, răutate, invidie ură, lăcomie, stres, etc.)
· armonizarea corpurilor emoţional şi mental şi ridicarea vibraţiilor acestora, lucru ce conduce la efecte benefice şi asupra corpului fizic;
· schimbarea modului de gândire şi trăire, adică a modului de A FI, ceea ce ne dă mai multe şanse de a primi energia divină, vindecătoare şi ziditoare;
· dobândim VOINŢĂ, CLARITATE, PUTERE DE ÎNŢELEGERE, LINIŞTE şi PUTEREA DE A IUBI ŞI DE A NE IUBI;
· prin acestea ne apropiem de starea noastră naturală de A FI care este: SĂNĂTATE, FERICIRE şi BUCURIE.

Este foarte important să facem concomitent ambele faze ale dezintoxicării, pentru ca rezultatele să fie mai relevante şi mai persistente, ducând în ultimă instanţă la vindecarea noastră şi chiar la regăsirea Sinelui.

...toate metodele prezentate au fost verificate în practică, individual sau în clinici de sănătate, sub supraveghere, de mii şi sute de mii de oameni (dacă luăm în considerare şi postul religios atunci numărul este mult mai mare!) cu rezultate, de cele mai multe ori, extraordinare.

Foarte importantă este legătura chakrei inimii cu timusul. Până nu demult specialiştii credeau că activitatea timusului se opreşte la 14-16 ani. Dar dacă iubirea este prezentă şi Anahata chakra funcţionează bine. timusul funcţionează toată viaţa şi produce hormonii numiţi timozine care influenţează capacitatea individului de a lupta împotriva bolii de-a lungul întregii vieţi, prin amplificarea activităţii diferitelor tipuri de limfocite T.
Blocajele chakrei inimii pot apărea ca urmare a incapacităţii de a exprima iubirea şi mai ales din cauza lipsei iubirii de sine.
Dezechilibrele emoţionale şi spirituale produc blocarea curgerii energiei prin chakra inimii, ceea ce conduce la disfuncţii celulare la nivelul timusului. Pentru ca chakra inimii să se deschidă total, omul trebuie să ajungă la iubirea necondiţionată, care este cea mai înaltă formă de iubire spirituală.
Să facem totul cu bucurie!! Să semănăm bucurie, să îmbrăţişăm cu bucurie fiecare clipă pe care o trăim, să ne rugăm cu bucurie! Pentru că tot ceea ce iese din noi ne formează, şi din bucuria noastră se hrăneşte universul!
În Evanghelia lui Ioan este scris: "Dumnezeu este iubire şi cei ce rămâne în iubire rămâne în Dumnezeu şi Dumnezeu rămâne în El" (Ioan 4,16)

Limba:romana
Nr. pagini:270
Dimensiuni:13x20
An aparitie:2009

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0286 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.