Vindecarea prin iubire si iertare

Vindecarea prin iubire si iertare
-10%
thumbthumb
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 256
Format: 13X20
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Ne aflăm pe Pământ pentru a evolua, adică pentru a ne ajuta sufletul să se purifice şi să crească. Iar a creşte înseamnă A TE IUBI şi A-I IUBI PE CEILALŢI.

Pământul este o mare şcoală de iubire. A fi viu este un privilegiu, de aceea trebuie să folosim fiecare moment din viaţa noastră pentru A IUBI tot mai mult.

Tot ceea ce avem de făcut sunt ACTE DE IUBIRE, adică să-L vedem pe Dumnezeu peste tot, în noi şi în jurul nostru.

Cu cât ne exprimăm mai mult Dumnezeul Interior, iubindu-ne şi iubindu-i pe ceilalţi, cu atât va străluci mai mult Soarele nostru interior, şi va lumina în jurul nostru.

Fragment din carte:

…secretul iubirii de sine constă în recunoaşterea faptului că noi suntem cu toţii una cu Spiritul Divin, fiind creaturi minunate şi unice ale lui Dumnezeu.

Dumnezeu Tatăl ne-a insuflat tuturor viaţa sa divină, presărându-ne în cale tot felul de miracole, pentru a ne bucura de existenţa noastră.

Nu depinde decât de noi să ne ridicăm la nivelul acestei vieţi arhetipale perfecte. Dacă există un singur Spirit Divin, care ne dă viaţă tuturor, înseamnă că nu există „alţi oameni" de a căror aprobare avem nevoie. Nu existăm decât noi. Altfel spus, nu există un alt Spirit separat de noi care să ne judece (Legea Unimii).

Suntem fiinţe divine alcătuite din lumină, iubire şi graţie. Fiinţa noastră este sacră, iar corpul şi personalitatea noastră nu fac altceva decât să găzduiască această prezentă divină.
---------------------------------------

…adevărata iertare începe atunci când începem să ne dăm seama cât de asemănători suntem cu persoana pe care încercăm să o iertăm.

Dacă nu putem ierta ce vedem în celălalt, va fi imposibil să iertăm un comportament similar, manifestat în noi. Ceilalţi ne împărtăşesc temerile, iluziile şi comportamentele necorespunzătoare şi - la fel ca noi - „caută adesea fericirea în direcţii greşite".

Dacă ne dăm seama că nu suntem separaţi de cel pe care trebuie să-l iertăm (Legea Unimii), atunci pacea devine posibilă: „duşmanii" noştri pot deveni mântuitorii noştri, deoarece ei oglindesc ceea ce e nevindecat în noi înşine.

Pentru a realiza iertarea adevărată e nevoie de 3 paşi:

1. Atenţia dată conştientizării responsabile a tuturor reproşurilor, resentimentelor sau plângerilor din mintea noastră;

2. Acceptarea în loc de judecarea lor;

3. Apelarea la ajutorul din interior (Dumnezeul Interior, Puterea, Sinele, Ghidul interior etc), pentru a vindeca reproşul, resentimentul sau nemulţumirea.CUPRINS:


Mulţumiri

Cuvânt înainte

Partea I - IUBIREA

Cap. 1.1. Consideraţii generale
Cap. 1.2. Iubirea lui Dumnezeu
Cap. 1.3. Iubirea de sine
Cap. 1.4. Iubirea aproapelui
Cap. 1.5. Compasiunea şi recunoştinţa
Cap. 1.6. Vindecarea prin iubire - Cazuri
Cap. 1.7. Rugăciuni, meditaţii, afirmaţii pozitive, mantre

Partea a 2-a - IERTAREA

Cap. 2.1. Iertarea- consideraţii generale
Cap. 2.2. Iertarea de sine
Cap. 2.3. Iertarea celorlalţi
Cap. 2.4. Iertarea familiei
Cap. 2.5. Vindecarea prin iertare - cazuri
Cap. 2.6. Rugăciuni, meditaţii şi afirmaţii pozitive de iertare

Concluzii

Bibliografie


Autor: Mihaita Toma

Limba: romana
Nr.pagini: 256
Dimensiuni: 13X20
An aparitie: 2012

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0626 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.