Educatie civica. Manual pentru clasa a III-a - Mariana Pop, Adriana Dumitru

Educatie civica. Manual pentru clasa a III-a - Mariana Pop, Adriana Dumitru
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065909236
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 88
Categoria: Clasa a 3-a

DESCRIERE

Educatie civica. Manual pentru clasa a III-a

Mariana Pop, Adriana Dumitru

Manualul de Educatie civica pentru clasa a III-a este castigator al licitatiei organizate de Ministerul Educatiei si a fost aprobat prin OM nr. 4200/07. 07. 2021.
Construit dupa noile repere pe care se structureaza curriculumul scolar aplicat in invatamantul primar, manualul are la baza un demers pedagogic structurat, coerent si progresiv, bazat pe lectura/ observare, descoperire, organizare, interiorizare, sistematizare si evaluare.

Manualul propus respecta modelul de proiectare centrat pe elev si corespunde cerintelor programei scolare in vigoare, atat in privinta continuturilor, cat si sub aspectul formarii si dezvoltarii competentelor evidentiate in programa scolara.

Manualul este structurat in 5 unitati de invatare, fiecare incluzand o secventa recapitulativa si de evaluare, si contine 3 proiecte, precum si o secventa generoasa de recapitulare si de evaluare finala.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0270 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.