English Grammar Practice 1: The Noun - Ana-Maria Ghioc

English Grammar Practice 1: The Noun - Ana-Maria Ghioc
Preț: 33,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065906365
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 192
Format: 21X26

DESCRIERE

English Grammar Practice 1: The Noun

Ana-Maria Ghioc

 

 

Grammar practice - The noun propune o abordare practica foarte utila pentru elevii de nivel incepator si intermadiar (A1-B1 in cadrul CEFR), care vor sa inteleaga mai bine grupul nominal si determinantii sai in limba engleza, prin studiu individual sau activitatea la clasa. In plus, lucrarea cuprinde capitole separate ce acopera adverbul, prepozitia si cei mai uzuali conectori. Implicarea activa prin exercitii variate si interesante, suportul grafic si spatiile de scriere pe carte, testele de evaluare de la fiecare capitol precum si cheia exercitiilor, ii vor motiva si mai mult pe cei care invata limba engleza

Lucrarea se adresează elevilor care studiază gramatica limbii engleze la nivel începător și intermediar, fiind un instrument de lucru cuprinzător și ușor de consultat, atât individual cât și la clasă.

Conceput ca un caiet de lucru, materialul abordează grupul nominal și determinanții săi (articolul și adjectivul)adverbulpronumeleWH Questionsnumeralulprepozițiaconectori uzuali și modalități de creare a unor cuvinte noi cu ajutorul sufixelor și al prefixelor. Fiecare capitol prezintă elemente de teorie, urmate de exerciții antrenante, și se încheie cu un test de evaluare cu rol în fixarea cunoștințelor dobândite anterior.

Exercițiile vizează activități de completare, asociere, ordonare, selectare a variantei corecte/incorecte și reconstituire a unor cuvinte și enunțuri.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0577 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.