Limba moderna engleza. Manual pentru clasa a III-a - Elena Sticlea, Cristina Mircea

Limba moderna engleza. Manual pentru clasa a III-a - Elena Sticlea, Cristina Mircea
Preț: 25,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065909250
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 120
Categoria: Clasa a 3-a

DESCRIERE

Limba moderna engleza. Manual pentru clasa a III-a

Elena Sticlea, Cristina Mircea

Manualul de Limba moderna Engleza pentru clasa a III-a este castigator al licitatiei organizate de Ministerul Educatiei si a fost aprobat prin OM nr. 4200/07. 07. 2021.
Conceput pe baza programei scolare in vigoare, manualul respecta modelul de proiectare centrat pe construirea de competente care sa reflecte o adecvare la nivelul A, dezvoltat partial, conform Portofoliului european.

Manualul propune un studiu integrat al limbii engleze, abordand probleme de vocabular si de gramatica potrivite nivelului de intelegere al copilului.

Elevii sunt implicati in activitati multiple de comunicare, receptare de mesaje orale si scrise simple si de redactare mesaje simple in situatii de comunicare uzuala.

Continuturile propuse sunt in deplin acord cu achizitiile anterioare ale elevilor, temele abordate respecta in totalitate programa scolara in vigoare si sunt de natura a-i motiva si antrena pe elevi in procesul de invatare pentru o cat mai buna si de durata insusire a notiunilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0257 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.