Exerciţii practice de limba şi literatura română. Caiet de lucru. Clasa a V-a

Exerciţii practice de limba şi literatura română. Caiet de lucru. Clasa a V-a
Preț: 26,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3251-7
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 176
Format: 20x26

DESCRIERE

Exerciţii practice de limba şi literatura română. Caiet de lucru. Clasa a V-a

Geanina COTOI; Irina-Carmen HAILA; Mina-Maria RUSU; Mihaela TIMINGERIU

 

 

Lucrarea se pliază perfect pe noutăţile din curriculum pentru clasa a V-a (noile planuri‑cadru, noua programă și noile manuale) și contribuie substanţial la formarea de competenţe reale privind disciplina limba și literatura română, fiind de fapt o variantă prietenoasă și atractivă, utilă nu doar elevilor și profesorilor, ci și părinţilor interesaţi de progresul propriilor copii.

Recomandarea noastră este de a utiliza acest auxiliar care, prin structură și conţinut, prin exerciţiile diferenţiate propuse și aplicate particularităţilor de vârstă ale elevilor, poate fi considerat o formă dezvoltată de parcurgere a programei, astfel încât orice activitate de evaluare aplicată elevilor va dovedi faptul că ei au atins performanţe maxime, în primul rând pentru că au fost sprijiniţi de o carte scrisă cu har pentru ei, de dascăli creativi, cu experienţă în activitatea la catedră.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1012 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.