Hărțuirea fuzională

Hărțuirea fuzională
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9707-51-7
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 240
Format: 130 x 200 mm

DESCRIERE

Hărțuirea fuzională

Eudes Semeria

 Nu de puține ori se întâmplă să observăm în jurul nostru o mamă posesivă, un frate copleșit de anxietate sau cu diferite probleme psihoemoționale, un fiu adult care nu are deloc încredere în el și refuză să plece din casa părintească sau un soț care nu suportă separările și trebuie liniștit în permanență. Ei trăiesc cu teama de abandon și singurătate, nu suportă despărțirile și resimt o nevoie excesivă de a fi susținuți de cei din jur. De cealaltă parte sunt persoanele care îi încurajează, îi valorizează, îi sfătuiesc, îi însoțesc, iau decizii în locul lor, îi susțin în viața de zi cu zi, ajungând să se simtă copleșiți din cauza dependenței afective căreia trebuie să îi facă față.

Această lucrare se adresează tuturor persoanelor care se confruntă cu hărțuirea fuzională și care se află în căutare de răspunsuri și soluții. Eudes Séméria ne arată cum poate apărea ea și cum membrii unei familii sau ai unui cuplu se închid fără să știe într-un cerc vicios al dependenței reciproce. Indiferent dacă dependența afectivă are loc între părinți și copii, între frați și surori, între prieteni, este important ca fiecare dintre noi să poată alege calea unei schimbări pe cât de profundă, pe atât de eliberatoare. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0203 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.