In tara textelor frumoase. Atelier de limba si literatura romana, clasa a IV-a

In tara textelor frumoase. Atelier de limba si literatura romana, clasa a IV-a
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067103960
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 160
Categoria: Clasa IV - a

DESCRIERE

In tara textelor frumoase. Atelier de limba si literatura romana, clasa a IV-a

Sofia Dobra

 
 
La Atelierul de limba și literatură română, învățarea se realizează prin jocși cooperare. Cu o selecție motivantă de opere literare clasiceși contemporane, ale unor scriitori româniși străini, auxiliarul abordează integrat cele trei domenii ale disciplinei - literatură, limbăși comunicare -, conform modelului comunicativ-funcțional.

In fiecare unitate de invatare sunt propuse numeroase activitati de invatare pe grupe si in perechi, accentul fiind pus pe metodele activ-participative. Sunt utilizati, de asemenea numerosi organizatori grafici care ii ajuta pe copii sa-si sintetizeze cunostintele intr-un mod placut si original.

Lucrarea reprezinta un excelent instrument de lucru pentru aprofundarea continuturilor prezentate in oricare dintre manualele scolare aprobate. Poate fi utilizata atat in cadrul orelor de curs, in care este necesara suplimentarea activitatilor, cat si acasa, pentru consolidarea celor invatate.

Elevii vor descoperi cu placere limba si literatura romana prin: lectura, exercitii de limba romana, exercitii de comunicare, teste.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0624 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.