Introducere în contabilitate

Introducere în contabilitate
thumbthumb
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Cartea de faţă este elaborată în conformitate cu reglementările contabile şi fiscale în vigoare şi se adresează, cu precădere, studenţilor de la Administraţie publică şi Drept, dar şi celor interesaţi în dobândirea unor cunoştinţe minime, teoretice şi
practice, în domeniul contabilităţii.
Organizarea capitolelor în cadrul lucrării reflectă o succesiune logică prin care se urmăreşte cunoaşterea elementelor teoretice şi practice ale obiectului şi metodei de cercetare a contabilităţii, a principiilor, procedurilor şi instrumentelor specifice utilizate pentru reflectarea stării, structurii şi transformării patrimoniului.
În cadrul fiecărui capitol sunt prezentate teste de autoevaluare, care permit verificarea cunoştinţelor de bază, precum şi teme de reflecţie care să stimuleze identificarea soluţiilor necesare rezolvării problemelor propuse.
De asemenea, în carte sunt propuse aplicaţii practice necesare înţelegerii cunoştinţelor teoretice, precum şi bibliografia necesară
dobândirii cunoştinţelor de bază.


978-606-18-0095-7
Data aparitiei: 30 Noi 2012
Nr pagini : 192

Nr pagini: 192
Anul publicarii: 2012
Dimensiuni:
Limba: romana

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0244 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.