Istorie, manual pentru clasa a V-a. Contine editia digitala - Stan Stoica

Istorie, manual pentru clasa a V-a. Contine editia digitala - Stan Stoica
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065283657
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 136
Categoria: Manuale Scolare

DESCRIERE

Istorie, manual pentru clasa a V-a. Contine editia digitala

Stan Stoica

Manualul are o structura inedita si moderna, care permite studierea istoriei asa cum ar face-o un istoric: pe baza izvoarelor istorice. Manualul tiparit ofera o selectie bogata de documente grafice si foto: peste 200 de surse relevante din punct de vedere istoric si didactic (citate, harti clare si detaliate, fotografii, reconstituiri realiste ale unor scene din viata cotidiana reprezentative pentru diverse epoci). Manualul digital contine zeci de simulari 3D ale unor spatii si monumente istorice si filmari ale unor obiective de patrimoniu, piese arheologice celebre si activitati umane.
       
Lectiile sunt concepute pentru a fi incitante: contin peste 60 de intrebari inedite de deschidere a lectiei, care genereaza o asteptare activa in randul elevilor, iar aplicatiile folosesc instrumente si metode moderne, precum portofoliul, proiectul, jocul de rol, dezbaterea, care permit si o personalizare a demersului didactic in functie de nivelul clasei.
       
Manualul are 136 de pagini, fata de 104 pagini, minimul solicitat de MEN. Forma grafica este atractiva, manualul fiind tiparit pe hartie de buna calitate.
       
Manualul digital cuprinde peste 70 de fise de lucru ce potfi printate, constituind astfel un adevarat caiet de lucru integrat manualului.
       
Manualul este girat stiintific de prof. univ. dr. Alexandru BARNEA, reputat istoric si arheolog in cadrul Institutului de Arheologie V. Parvanal Academiei Romane, si metodic de prof. Nicoleta BAJENARU, inspector de specialitate in cadrul ISJ Ilfov.
    
   
Este creat de o echipa de autori cu o vasta experienta la catedra si in realizarea de materiale educationale:

   
- Stan STOICA - prof. gradul I, doctor in istorie al Universitatii din Bucuresti, profesor de istorie, cu experienta de metodist, expert in management educational, autor de lucrari de specialitate si auxiliare didactice, membru in consiliul Consultativ al ISJ Ilfov.

   
- Dragos BECHERU – drd. Universitatea din Bucuresti, Facultatea de ISTORIE, editor al Romanian Journal of History and International Studies.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0764 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.