Jihadul Butlerian

Jihadul Butlerian
thumbthumb
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2009
Pagini: 575
Format: 13X20

DESCRIERE

Bătălia pentru supremaţie între Om şi Maşină a început. După secole de înfruntări, oamenii au devenit conştienţi că vor supravieţui doar dacă vor reuşi să stăvilească inexorabilul progres al unui inamic cel puţin în aparenţă invincibil. În fruntea armatelor de roboţi care stăpînesc Lumile  Sincronizate se aflã Omnius, o inteligenţă artificială, şi Titanii, cyborgi aroganţi cu minţi umane adăpostite în carcase mecanice dotate cu arme ucigătoare.


Luptele politice interne şi intrigile meschine din sînul Ligii Nobililor ameninţă să distrugă fragilul armistiţiu dintre comunitatea lumilor libere şi Lumile Sincronizate, iar soarta speciei umane pare a fi hotărîtă: va fi asimilată sau va pieri. Singura şansă de scăpare stă în mîinile cîtorva oameni: Xavier Harkonnen, curajosul lider militar al planetei Salusa Secundus; logodnica sa, Serena Butler, o activistă pătimaşă menită să devină, fără voie, conducătoarea rezistenţei împotriva inamicului comun; Tio Holtzmann, un om de ştiinţă strălucit care încearcă să pună la punct o armă care să fie de folos omenirii în lupta pentru libertate.

Forţei brute şi eficienţei unor adversari nemiloşi, omenirea şi conducătorii săi pot să le opună doar imaginaţia fără limite, compasiunea şi speranţa...

...Iar în acest timp, pe o planetă îndepărtată numită Arrakis, un grup de negustori descoperă o substanţă cu însuşiri extraordinare:  MIRODENIA

Limba:romana

Nr.pagini:575

Dimensiune:19x12cm

An aparitie:2009

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0333 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.